Designet til at være din digitale assistent

Naviger let gennem komplekse sikkerhedsløsninger med Axelents Safety Design-værktøj. Designet til at være din digitale assistent og hjælpe dig med at effektivisere valgprocessen og sikre, at du vælger de rette produkter og tilbehør til dit projekt. Med intuitiv vejledning og realtidsalarmer forenkler dette værktøj dit arbejdsflow og hjælper med beslutningstagning, hvilket gør det til en uundværlig ressource for udvikling af sikkerhedsløsninger. 

Intuitivt support ved hvert trin


Axelent Safety Design er ikke bare et værktøj; det er din personlige guide gennem den komplicerede proces med at vælge sikkerhedsprodukter og tilbehør. Uanset om du er ny eller erfaren inden for sikkerhedsløsninger, sikrer vores program, at intet bliver overset eller glemt:

  • Manglende valg og objekter: Værktøjet overvåger dine valg. Hvis et produkt eller et objekt mangler, informerer programmet dig øjeblikkeligt og angiver, hvad der mangler, og i hvilken mængde.

  • Realtidsadvarsler: Hold dig opdateret med advarselssymboler, der vises ved siden af de produkter, der kræver din opmærksomhed. Programmet opregner tydeligt de handlinger, der kræves for at løse eventuelle problemer, hvilket sikrer, at dit projekt skrider gnidningsløst frem uden problemer.

 

  • Løsninger inden for rækkevidde: Støder du på et problem? Klik blot på det pågældende produkt. Axelent Safety Design guider dig gennem de nødvendige trin for at løse problemet, uanset om det drejer sig om at tilføje en lås på en dør eller fastgøre en stolpe på en skydedør. Denne funktion sikrer, at hver komponent i din sikkerhedsløsning er komplet og kompatibel.

Tilpas med tillid ved hjælp af højremenuen


Højremenuen i programmet er din genvej til et bredt udvalg af tilbehør, der supplerer dine sikkerhedsprodukter. Fra låse, kontakter, sparkplader og skæresæt tilbyder dette værktøj en organiseret og tilgængelig måde at gennemse og vælge tilbehør, der bedst matcher dine projektbehov. Denne skræddersyede tilgang forbedrer ikke kun din produktvalgsproces, men sikrer også, at hver komponent i din sikkerhedsløsning er korrekt udstyret til at opfylde dine krav.Relaterede artikler

Find flere ressourcer og Nyheder

En glat funktion til tilbudsanmodninger

Axelent Safety Design-værktøj med delingsfunktion

Del med teammedlemmer, interessenter og eksperter for at gennemgå og bidrage til projektet.

Vi løfter sløret for vores forbedrede løsning til lav højde

Axelent har udviklet en ny tilføjelse til vores unikke sortiment af kollisionsbeskyttelse, X-Prot...

Axelent Sikkerhedsdesign med 3D Visualisering

Axelent Sikkerhedsdesign tilbyder en dynamisk 3D-visningsfunktion, der giver dig mulighed for at...

Axelent Safety Design

Tag et kig på vores nye tegningsapplikation, Axelent Safety Design - den enkle måde at designe sikkerhed på

Opdag enkelheden med vores intuitive tegningsapplikation, perfekt til problemfrit at skabe sikkerhedslayout. Safety Design tilbyder et omfattende udvalg af produkter, lige fra maskinværn til fodgængerbarrierer, der dækker alle aspekter af sikkerhed i maskin- og lagermiljøer. Omfavne en sikrere arbejdsplads med Safety Design, hvor sikkerhed møder enkelhed.