Karrieremuligheder hos Axelent

Én familie, ét Axelent

Vi siger, at vi hos Axelent er én stor familie. I dag er familien vokset til en stor familie. Vi har imidlertid været i stand til at holde fast i følelsen af at høre til og være en del af familien, hvilket vi værdsætter så højt.

    

Vores kultur er grundlaget for alle vores handlinger

Mange ting er ændret i verden og også her hos Axelent, men der er en ting, som vedbliver med at være den samme. Axelents kultur, eller "Axelent-ånden", som vi kalder den, er en af vores vigtigste konkurrencefordele. Den definerer, hvem vi er som virksomhed, og hvordan vi styrer vores forretningsforbindelser. Vores kultur er grundlaget for alle vores handlinger, hvordan vi tager os af hinanden som et team, og hvordan vi giver tilbage til samfundet.

Bliv en del af vores familie

Axelent har en flad organisation, hvor alle tager ansvar og træffer beslutninger inden for deres arbejdsområde. Denne type organisation er også vigtig, hvis vi skal være i stand til at holde vores løfter og sikre hurtig respons og hurtige leverancer. Vi kan tilbyde vores medarbejdere en spændende arbejdsplads med mange muligheder for personlig udvikling.

It is important to ensure that everyone is working according to the same values

We Are Axelent - Ruben Geenen - Sælger hos Axelent Belgien

Kom med hos Axelent, da lanceringen af vores kollisionsbeskyttelsesserie var en kendsgerning 

Ser frem til at bygge et meget stærkt hold i USA

Jeg vil stikke hovedet ud og sige, at vi bliver det største Axelent-datterselskab 

Creating the world’s safest workplaces by putting people first

Our recipe for this is One Axelent - how to develop as the world around us changes. 

Axelent Xperience

Visit our virtual showroom and experience our products in their right environment.

In our virtual showroom, you get to experience Axelent's range in its right environment, no matter where in the world you are. Explore our products by navigating between production, storage, warehousing, automated warehouse and dispatch. If something special catches your interest, just click on the product to find out more. Watch a movie, read an article and learn more! We think you will like it as much as we do!