Karrieremuligheder hos Axelent

Én familie, ét Axelent

Vi siger, at vi hos Axelent er én stor familie. I dag er familien vokset til en stor familie. Vi har imidlertid været i stand til at holde fast i følelsen af at høre til og være en del af familien, hvilket vi værdsætter så højt.

    

Vores kultur er grundlaget for alle vores handlinger

Mange ting er ændret i verden og også her hos Axelent, men der er en ting, som vedbliver med at være den samme. Axelents kultur, eller "Axelent-ånden", som vi kalder den, er en af vores vigtigste konkurrencefordele. Den definerer, hvem vi er som virksomhed, og hvordan vi styrer vores forretningsforbindelser. Vores kultur er grundlaget for alle vores handlinger, hvordan vi tager os af hinanden som et team, og hvordan vi giver tilbage til samfundet.

Bliv en del af vores familie

Axelent har en flad organisation, hvor alle tager ansvar og træffer beslutninger inden for deres arbejdsområde. Denne type organisation er også vigtig, hvis vi skal være i stand til at holde vores løfter og sikre hurtig respons og hurtige leverancer. Vi kan tilbyde vores medarbejdere en spændende arbejdsplads med mange muligheder for personlig udvikling.

We are Axelent – Julia Alfelt

Som produktchef analyserer Julia både eksisterende og nye markeder for Axelent.

Axelent Ambassador Academy dage

Hver enkelt person bidrager til det store puslespil, der udgør Axelents succes.

It is important to ensure that everyone is working according to the same values

We Are Axelent - Ruben Geenen - Sælger hos Axelent Belgien

Kom med hos Axelent, da lanceringen af vores kollisionsbeskyttelsesserie var en kendsgerning 

Axelent Safety Design

Tag et kig på vores nye tegningsapplikation, Axelent Safety Design - den enkle måde at designe sikkerhed på

Opdag enkelheden med vores intuitive tegningsapplikation, perfekt til problemfrit at skabe sikkerhedslayout. Safety Design tilbyder et omfattende udvalg af produkter, lige fra maskinværn til fodgængerbarrierer, der dækker alle aspekter af sikkerhed i maskin- og lagermiljøer. Omfavne en sikrere arbejdsplads med Safety Design, hvor sikkerhed møder enkelhed.