One Axelent

"Vi er modige, passionerede, rummelige og tager ansvar"

Vores mission, siden vores start i 1990, er at beskytte mennesker. Vores produkter bidrager til et sikkert arbejdsmiljø for medarbejdere i produktion og på lager. Vi ønsker også at leve, mens vi lærer og arbejder hårdt for at sikre, at vores eget anlæg er en sikker arbejdsplads. Vores sikkerhedskultur betyder, at vi deler vores viden, informerer vores kollegaer og kunder om de risici der eksisterer, og at vi alle har viljen til at reducere dem. Det er, hvad vores medarbejdere rundt om i verden siger, at sikkerhed betyder for dem.

Emma Johnsson, Global Sales Axelent Sverige

”For mig hænger tryghed som helhed i høj grad sammen med, at vi lever i et retssamfund. Der er en fornemmelse af, at vi har love og regler, der er til for at beskytte os. Jeg forbinder det også med at have familie og venner, der danner et sikkert netværk.” 

Thomas Shelley, Teknisk salgschef Axelent England

”Sikkerhed handler for mig om at tage ansvar for hinandens velbefindende. Ikke bare fysisk, som vi gør her hos Axelent med afskærmning og barrierer, men også i vores personlige samspil med hinanden. Det er et samarbejde, og vi kan alle hjælpe i det små for at sikre, at folk føler sig trygge og passet på. Det er fantastisk at være en del af et team, der værdsætter dette i de produkter vi laver, og den kultur vi skaber.” 

Teo Erlandsson, Lager Axelent Sverige

”Sikkerhed handler grundlæggende om at få alt til at fungere godt og effektivt, samtidig med at det er sikkert. I Sverige er vi rigtig gode til sikkerhedsløsninger i alle tænkelige situationer, der er i vores hverdag. At have et netværk af mennesker, som man altid kan falde tilbage på.” 

Eric Plana, Teknisk support Axelent Spanien

”Sikkerhed betyder hensynet til at sikre sunde og uskadelige arbejdsmiljøer. Bedre effektivitet i produktionen, behøver aldrig at øges mod arbejdernes integritet. At arbejde mere sikkert er at arbejde bedre." 

Gabriella Valencia, Maskinfører Axelent Sverige

”Det kan være så simpelt som at sætte cykelhjelme frem til dine børn, selvom de er teenagere og helst ikke vil have dem på. De ting Axelent arbejder med, handler også om at beskytte andre. Det er svært at give eksempler på alle de små sikkerhedsforanstaltninger, vi udfører i vores hverdag. 

Matthew Redder, Indkøbschef Axelent USA

”Hvis man skal tænke sig om to gange, om noget er sikkert at gøre, er det nok ikke sikkert. Sikkerhed er det vigtigste i enhver virksomhed og i livet generelt. Når du udfører dit arbejde, så tænk altid på den næste person, hvis det du gør vil være sikkert for dem ved modtagelsen. En stor sikkerhedsfaktor er også ergonomi, når vi gennemgår vores daglige rutiner på jobbet eller i livet, er det godt at ændre det, så intet gentager sig. Sikkerhed er en sindstilstand, som skal indlejres i alle aspekter af livet." 

Sara Ekman, Teknisk projektleder Axelent Sverige

”Sikkerhed for mig er at kunne have en hverdag, hvor man kan præstere på arbejdet, eller dyrke de hobbyer man kan lide, på en måde hvor risikoen for skader er minimal. At mine børn kan få et aktivt liv, hvor risici minimeres med simple midler.” 

Nicole Randazzo, Kundeservice Axelent Italien

”For mig betyder sikkerhed at garantere hver enkelt og arbejdstager et vist niveau af beskyttelse og forebyggelse. At føle sig sikker på din arbejdsplads er afgørende, især i dagens verden, hvor kompleksitet og højteknologi er i højsædet. Et godt kendskab til systemerne og miljøet omkring os, giver os mulighed for at genkende risici og vide, hvordan de skal håndteres. På det personlige plan er sikkerhed at føle sig godt tilpas med sig selv (selvtillid), duften af ​​hjem og armene på de mennesker, vi elsker." 

Lorenzo Pavan, Salg Axelent Italien

”For mig er sikkerhed viden. At vide om de farlige situationer vi kan støde på hver dag, krydse vejen, gå gennem skoven eller frem for alt på arbejdspladsen. Træning hjælper os i nogle situationer med at sikre eller håndtere en kritisk situation bedst muligt. Når jeg har kendskab til faren, kan jeg enten forhindre den eller i det mindste håndtere den." 

Ruben Geenen, Salg Axelent Benelux

"Sikkerhedsforanstaltninger er altid til stede i vores daglige liv. For eksempel, når jeg skal lave nogle boringer derhjemme, medbringer jeg øjeblikkeligt nogle høreværn til min søn. Når det kommer til vores roller på arbejdet, skal vi være rollemodeller – så når jeg kommer til en kunde, har jeg det rigtige sikkerhedsudstyr og det rigtige tøj på. Jeg kan se, at sikkerhedsniveauet kan variere, så det er vigtigt at statuere et eksempel. Det handler jo om sund fornuft og se sikkerhed som det vigtigste redskab for mennesker, både i arbejdsmiljøet og i hjemmet.” 

Daniel Häggström, Head of Product Axelent Sverige 

”Når man ser på sikkerhed i et arbejdspladsperspektiv, føler jeg, at det handler om at kunne gå på arbejde og komme hjem i sikkerhed. At have en sikker arbejdsplads bør med andre ord være givet, men også at eksisterende sikkerhedsbestemmelser skal respekteres og følges for at beskytte dig selv og andre.” 

Amanda Johansson, Indkøbschef Axelent Sverige

”Sikkerhed er noget, som mange tager for givet i dag, men alligevel bliver vi gang på gang mindet om, hvor vigtigt det er. Sikkerhed for mig er, at alle skal føle sig trygge i deres dagligdag og kunne stole på de systemer og sikkerhedsforanstaltninger der findes. Derfor føles det ekstra meningsfuldt at kunne være en del af udviklingen af ​​vores produkter.” 

Pernilla Wiman, Anlægschef Axelent Sverige

”For mig er en sikker arbejdsplads meget vigtig og altid førsteprioritet. Derfor er det også meget vigtigt, at vi taler om risici i vores hverdag for at forhindre, at nogen kommer til skade på arbejdet.” 

Patrick Rommel, Marketingassistent Axelent Tyskland

”For mig er sikkerhed som en hygiejnisk faktor og afgørende for vores dagligdag. At føle sig tryg er noget du har brug for, for at føle dig godt tilpas, for at falde til ro, for at føle dig beskyttet og dette leder til, at du kan være dig selv på bedste vis - i erhvervslivet og i privatlivet. Så sikkerhed bør spille en stor rolle i vores liv." 

Areber Peci, KAM Axelent Nordic

”Et sikkert og godt arbejdsmiljø er en selvfølge, fordi meget af hverdagen bliver brugt på arbejdet og på de arbejdspladser, man besøger. Men også at eksisterende sikkerhedsforskrifter skal respekteres og følges både for egen sikkerhed, men også for andre. 

We are one Axelent

Creating the world’s safest workplaces by putting people first

We are one Axelent

Creating the world’s safest workplaces by putting people first

Axelent Safety Design

Tag et kig på vores nye tegningsapplikation, Axelent Safety Design - den enkle måde at designe sikkerhed på

Opdag enkelheden med vores intuitive tegningsapplikation, perfekt til problemfrit at skabe sikkerhedslayout. Safety Design tilbyder et omfattende udvalg af produkter, lige fra maskinværn til fodgængerbarrierer, der dækker alle aspekter af sikkerhed i maskin- og lagermiljøer. Omfavne en sikrere arbejdsplads med Safety Design, hvor sikkerhed møder enkelhed.