Vores kultur

Vores kultur er grundlaget for alle vores handlinger

Mange ting ændrer sig i verden og også her hos Axelent, men der er en ting, som vedbliver med at være den samme. Axelents kultur, eller "Axelent-ånden", som vi kalder den, er en af vores vigtigste konkurrencefordele. Den definerer, hvem vi er som virksomhed, og hvordan vi styrer vores forretningsforbindelser. Vores kultur er grundlaget for alle vores handlinger, hvordan vi tager os af hinanden som et team, og hvordan vi giver tilbage til samfundet.

Skabe vækst

Hos Axelent er vi sande iværksættere med fokus på stabil vækst – at vokse som virksomhed, men også for at hjælpe vores kunder og leverandører med at vokse og få succes. Vi lærer af vores fejl og har vilje og tillid til at prøve nye ting. Vi er altid dedikerede til at gøre vores bedste for at løse opgaven med det bedste resultat. Det samme gælder i forhold til vores kolleger og vores partnere.

    

Sikkerhed til verden

Vi drives af at lave tingene hurtigt, tage hurtige beslutninger og levere hurtigt til vores kunder, samtidig med at vi har det sjovt, mens vi får tingene gjort. Vi tager ansvar for vores handlinger, men også for samfundet på et overordnet niveau. Vi bekymrer os om vores rødder og vores sociale ansvar, og vi ser os selv som en del af en større helhed. Vi ønsker at være gennemsigtige og praktisere det vi siger, og mest af alt – vi vil fortsætte med at levere sikkerhed til verden.

   

Voks med os

Er det muligt fortsat at være engageret i dit job efter 25 år inden for samme virksomhed? Vores produktionschef Dejan Elezovic er et levende bevis på, at det er det.