Kundecases

Opdag nogle af vores kunder, der bruger vores produkter

Dyk ind i vores verden af sikkerhedsprodukter, og se, hvordan et udvalg af vores kunder bruger vores forskellige sikkerhedsprodukter. Du kan også læse om, hvordan vi ofte danner et partnerskab med vores kunder i stedet for bare at være en leverandør. Vi har haft lange relationer med mange af vores kunder, hvilket er noget, vi er meget stolte af.
British Offsite i Essex, Storbritanien
British Offsite
Vi er begejstrede for at dele den utrolige rejse i samarbejde med vores værdsatte partnere, British Offsite, på deres nye topmoderne faciliteter i Essex, Storbritannien.
se og hør britiske offsite fortælle om samarbejdet
British Offsite
Vi er begejstrede for at dele den utrolige rejse i samarbejde med vores værdsatte partnere, British Offsite, på deres nye topmoderne faciliteter i Essex, Storbritannien.

Axelent og Evomatic – et succesfuldt partnerskab

Flere år inde i samarbejdet er partnerskabet mellem Axelent og Evomatic en velsmurt maskine. Den højteknologiske robotfabrik, de har bygget sammen i den svenske by Karlshamn, er et strålende eksempel på godt teamwork.

Björkö Mekaniska AB - Sammen skaber vi en profitabel strøm

Lær om deres automatiseringsanlæg, og hvordan vores sikkerhedsprodukter har hjulpet dem med at få en strøm, der fungerer for deres forretning

Yaskawa og WEMO Automation

To af de virksomheder, der har været med Axelent i lang tid, er de globale virksomheder Yaskawa og WEMO Automation.

Finn-Power - Axelent er en partner mere end en leverandør

Axelent og Finn-Power Oy har været i forretning sammen i mere end et årti, og når vi taler med Jarkko Kettula, indkøbschef for logistik og fast ejendom, betragter han vores samarbejde som et partnerskab.

Vietnams første bilproducent valgte sikkerhedsudstyr fra Axelent

VinFast er Vietnams første bilproducent med sigte på verdensomspændende biludførsel. Under udviklingen af firmaets to nyeste modeller blev der truffet en beslutning om at implementere Axelents produkter fuldt ud på arbejdsstationer og i procedurer.

Sikrere lageropbevaring med SafeStore fra Axelent

Virksomheden inden for lagerindretning, EAB, har hjulpet Nowaste Logistics med at forbedre deres lagerfaciliteter. Med SafeStore vippebeskyttelse og mere fra Axelent har de skabt et smartere og sikrere arbejdsmiljø.

Alstom investerer i smart svensk sikkerhed

Hvordan arbejder en af verdens største grupper inden for infrastruktursektoren for at forbedre arbejdspladssikkerheden? Alstom-ingeniør, Thierry Gueant, taler om partnerskabet med Axelent Benelux på deres testanlæg i Belgien.

Hörle - Ståltråd med historie

Axelent og Hörle Wire har samarbejdet i flere år. Dette partnerskab er også en af grundene til, at Axelents produkter er installeret i virksomhedens nybyggede fabrik. Både maskinsikringsværn og kollisionsværn er installeret.

Nexans - Fra koncept til installation

Hvad er processen fra kunden identificerer behovet for et maskinsikringsværn til værnet er på plads og klar til brug? Tommy Claesson, produktionschef hos Nexans Sweden AB, beskriver processen fra et kundeperspektiv.

Axelent Xperience

Visit our virtual showroom and experience our products in their right environment.

In our virtual showroom, you get to experience Axelent's range in its right environment, no matter where in the world you are. Explore our products by navigating between production, storage, warehousing, automated warehouse and dispatch. If something special catches your interest, just click on the product to find out more. Watch a movie, read an article and learn more! We think you will like it as much as we do!