Om Axelent

Din sikkerhed er vores mission siden 1990

 

Axelent er en svensk virksomhed med stor erfaring inden for fremstilling af netvægssystemer i form af beskyttelses- og partitioneringssystemer til industri, lager og byggeri. 

Hastighed, sikkerhed, service og smarte løsninger er nøgleord, der kendetegner hele vores organisation og forretning. Vi er en partner med omfattende viden om sikkerhed, og vores produkter sælges over hele verden. Altid i overensstemmelse med lovkrav. 

Vores Code of Conduct

Axelent Group består af de fire virksomheder Axelent, Axelent Engineering, Axelent Solutions og Axelent Wire Tray. De fire virksomheder deler visionen om at gøre svensk industri konkurrencedygtig gennem automatisering, sikkerhed, effektive procedurer, funktion og kompetence. Moderselskabet Axelent har hovedkontor i Hillerstorp og har sine rødder i den svenske fremstillingsindustri.

Fælles for alle virksomheder i Axelent-koncernen er vores interne strategi for et fælles værdigrundlag, der skaber en kultur, hvor vi alle ønsker at leve og arbejde. Vi kalder det One Axelent. One Axelent omfatter inklusion og teamwork, både mellem medarbejdere og mellem vores virksomheder, både nationalt og globalt. Som medarbejder er du en del af familien i Axelent Group, uanset hvilken virksomhed du arbejder i.

Vi har en unik model til vores kunder

Hvad er kvalitet? Vi hos Axelent er meget mere interesserede i din oplevelse af os end i, hvad vi skriver om vores virksomhed og de produkter og tjenester, vi leverer. Vi har dog lyttet opmærksomt til, hvad vores kunder virkelig ønsker, og er meget glade for, at dit overordnede indtryk af Axelent er, at vi er en kvalitetsleverandør. Vores hurtighed, virksomhedskultur og viden giver os mulighed for hurtigt at betjene dig med de bedst mulige sikkerhedsløsninger. Dette er grundlaget for vores 'enkle' men unikke forretningsmodel, en model, der har gjort Axelent til et af branchens førende mærker.

Axelent Xperience

Visit our virtual showroom and experience our products in their right environment.

In our virtual showroom, you get to experience Axelent's range in its right environment, no matter where in the world you are. Explore our products by navigating between production, storage, warehousing, automated warehouse and dispatch. If something special catches your interest, just click on the product to find out more. Watch a movie, read an article and learn more! We think you will like it as much as we do!