Om Axelent

Din sikkerhed er vores mission siden 1990

 

Axelent er en svensk virksomhed med stor erfaring inden for fremstilling af netvægssystemer i form af beskyttelses- og partitioneringssystemer til industri, lager og byggeri. 

Hastighed, sikkerhed, service og smarte løsninger er nøgleord, der kendetegner hele vores organisation og forretning. Vi er en partner med omfattende viden om sikkerhed, og vores produkter sælges over hele verden. Altid i overensstemmelse med lovkrav. 

Vores Code of Conduct

Axelent Group består af de fire virksomheder Axelent, Axelent Engineering, Axelent Solutions og Axelent Wire Tray. De fire virksomheder deler visionen om at gøre svensk industri konkurrencedygtig gennem automatisering, sikkerhed, effektive procedurer, funktion og kompetence. Moderselskabet Axelent har hovedkontor i Hillerstorp og har sine rødder i den svenske fremstillingsindustri.

Fælles for alle virksomheder i Axelent-koncernen er vores interne strategi for et fælles værdigrundlag, der skaber en kultur, hvor vi alle ønsker at leve og arbejde. Vi kalder det One Axelent. One Axelent omfatter inklusion og teamwork, både mellem medarbejdere og mellem vores virksomheder, både nationalt og globalt. Som medarbejder er du en del af familien i Axelent Group, uanset hvilken virksomhed du arbejder i.

Vi har en unik model til vores kunder

Hvad er kvalitet? Vi hos Axelent er meget mere interesserede i din oplevelse af os end i, hvad vi skriver om vores virksomhed og de produkter og tjenester, vi leverer. Vi har dog lyttet opmærksomt til, hvad vores kunder virkelig ønsker, og er meget glade for, at dit overordnede indtryk af Axelent er, at vi er en kvalitetsleverandør. Vores hurtighed, virksomhedskultur og viden giver os mulighed for hurtigt at betjene dig med de bedst mulige sikkerhedsløsninger. Dette er grundlaget for vores 'enkle' men unikke forretningsmodel, en model, der har gjort Axelent til et af branchens førende mærker.

Axelent Safety Design

Tag et kig på vores nye tegningsapplikation, Axelent Safety Design - den enkle måde at designe sikkerhed på

Opdag enkelheden med vores intuitive tegningsapplikation, perfekt til problemfrit at skabe sikkerhedslayout. Safety Design tilbyder et omfattende udvalg af produkter, lige fra maskinværn til fodgængerbarrierer, der dækker alle aspekter af sikkerhed i maskin- og lagermiljøer. Omfavne en sikrere arbejdsplads med Safety Design, hvor sikkerhed møder enkelhed.