Om Axelent

Din sikkerhed er vores mission siden 1990

 

Axelent er en svensk virksomhed med stor erfaring inden for fremstilling af netvægssystemer i form af beskyttelses- og partitioneringssystemer til industri, lager og byggeri. 

Hastighed, sikkerhed, service og smarte løsninger er nøgleord, der kendetegner hele vores organisation og forretning. Vi er en partner med omfattende viden om sikkerhed, og vores produkter sælges over hele verden. Altid i overensstemmelse med lovkrav. 

Vi har en unik model til vores kunder

Hvad er kvalitet? Vi hos Axelent er meget mere interesserede i din oplevelse af os end i, hvad vi skriver om vores virksomhed og de produkter og tjenester, vi leverer. Vi har dog lyttet opmærksomt til, hvad vores kunder virkelig ønsker, og er meget glade for, at dit overordnede indtryk af Axelent er, at vi er en kvalitetsleverandør. Vores hurtighed, virksomhedskultur og viden giver os mulighed for hurtigt at betjene dig med de bedst mulige sikkerhedsløsninger. Dette er grundlaget for vores 'enkle' men unikke forretningsmodel, en model, der har gjort Axelent til et af branchens førende mærker.