We are Axelent

– Julia Alfelt

Mød Julia Alfelt, den nye produktchef hos Axelent, som har været på jobbet i lidt over to måneder.
"Min hovedopgave bliver at analysere og evaluere eksisterende såvel som nye markeder for at etablere os som det oplagte valg for vores eksisterende og nye kunder."

Fortæl os lidt om dig selv!

Jeg er lige flyttet til Värnamo med min mand Alexander og vores to børn, Loui og Levi. Ud over min familie er min store interesse at træne og have det sjovt med mine børn. Jeg har en baggrund i elitesport inden for både basketball og kunstskøjteløb. De to sportsgrene er hinandens modsætninger, men de har givet mig meget med hensyn til disciplin, struktur og teamwork, hvilket har været meget gavnligt i min karriere.

 

Hvad arbejdede du med, før du kom til Axelent?

Før jeg startede hos Axelent, var jeg Global Product Manager i fem år hos en virksomhed ved navn Swedstyle i Vaggeryd, som fremstiller hæve-sænke-borde til en af verdens største møbelvirksomheder samt til sit eget sortiment. I løbet af disse fem år optimerede og standardiserede vi produktsortimentet, introducerede nye produkter til hjemmekontorer og foretog en investering på flere millioner i et nyt produktsortiment. Det er sjovt, at Swedstyle producerede arbejdsbordene hos Axelent.

Hvad fik dig til at interessere dig for produktudvikling?

Efter gymnasiet drev jeg min egen virksomhed med et produkt til akut behandling af sportsskader, et produkt, der voksede ud af mine egne skader. Dette produkt har været en væsentlig årsag til min interesse for produktudvikling og iværksætteri, hvilket førte til, at jeg begyndte at studere maskinteknik. Efter min eksamen fra universitetet i Jönköping arbejdede jeg hos Thule og AQ Plast med produkt- og procesudvikling.

Hvad var dit første indtryk af Axelent som virksomhed?

Jeg vil beskrive Axelent med fire ord: lederskab, fællesskab, engagement og en vindermentalitet. En mentalitet, som vi ønsker at udvikle som virksomhed med fokus på sikkerhed.

Hvad indebærer rollen som Product Manager, og hvad er dit primære fokus?

Axelent har i øjeblikket et rigtig godt produkt med høj kundetilfredshed. Min hovedopgave bliver at analysere og evaluere eksisterende såvel som nye markeder for at etablere os som det oplagte valg for vores eksisterende og nye kunder.

Relaterede artikler

Find flere ressourcer og Om Axelent

Axelent Ambassador Academy dage

Hver enkelt person bidrager til det store puslespil, der udgør Axelents succes.

It is important to ensure that everyone is working according to the same values

We Are Axelent - Ruben Geenen - Sælger hos Axelent Belgien

Kom med hos Axelent, da lanceringen af vores kollisionsbeskyttelsesserie var en kendsgerning 

Ser frem til at bygge et meget stærkt hold i USA

Jeg vil stikke hovedet ud og sige, at vi bliver det største Axelent-datterselskab 

Axelent Safety Design

Tag et kig på vores nye tegningsapplikation, Axelent Safety Design - den enkle måde at designe sikkerhed på

Opdag enkelheden med vores intuitive tegningsapplikation, perfekt til problemfrit at skabe sikkerhedslayout. Safety Design tilbyder et omfattende udvalg af produkter, lige fra maskinværn til fodgængerbarrierer, der dækker alle aspekter af sikkerhed i maskin- og lagermiljøer. Omfavne en sikrere arbejdsplads med Safety Design, hvor sikkerhed møder enkelhed.