I den innovative verden af sikkerhedsdesign er at se, at tro

I den innovative verden af sikkerhedsdesign er at se at tro. Axelents sikkerhedsdesignværktøj udfordrer traditionelle designmetoder ved at tilbyde en dynamisk 3D-visningsfunktion. Funktionen giver dig mulighed for at tegne, forhåndsvise og fuldt ud forstå dine sikkerhedsløsninger, før du foretager nogen forpligtelser. Denne banebrydende funktion sikrer, at din design ikke kun er effektiv, men også præcist tilpasset til at opfylde dine specifikke sikkerhedskrav. 

Forstærk din forståelse af sikkerhedsdesign

Med Axelent Sikkerhedsdesigns 3D-visning designer du ikke bare; du visualiserer fremtiden for sikkerheden på din arbejdsplads. Denne smarte funktion gør det muligt for dig at: 

    • Visualisere med klarhed: Se dine tegninger i høj opløsning 3D, hvilket giver en realistisk forhåndsvisning af, hvordan sikkerhedsløsningerne vil integreres i din miljø. 

    • Eksport og integration: Tag din design videre ved at eksportere STEP-filer, så du smidigt kan integrere dine sikkerhedsdesign i dit projekts 3D-tegninger. Denne kompatibilitet sikrer, at dine sikkerhedsløsninger ikke kun er konceptuelle, men også klar til virkelig anvendelse. 

    • Forhindre potentielle problemer: Identificer og ret potentielle problemer, før de opstår. 3D-visningen giver dig evnen til at foretage proaktive justeringer, hvilket sikrer, at dine sikkerhedsløsninger er optimeret til effektivitet og effektivitet. 

Dobbelt visningsmåde for forbedret designpræcision

Axelent Sikkerhedsdesign imødekommer alle stadier af designprocessen med sine alsidige visningsmåder: 

    • 2D Standardtilstand: Start din designrejse med den enkle enkelhed ved 2D-tegning. Dette tilstand er perfekt til at lægge de indledende trin i dine sikkerhedsløsninger ud og tilbyder klarhed og brugervenlighed. 

    • 3D Visualisering: Når din tegning når fuldendelsen, skift til 3D-visningen for en detaljeret visuel repræsentation af din design. Denne helhedsskabende tilstand giver en omfattende forståelse af, hvordan dine sikkerhedsløsninger vil tage form, og giver dig mulighed for at udforske hvert vinkel og sikre, at hvert element er præcist hvor det skal være. 

Relaterede artikler

Find flere ressourcer og Nyheder

Forenkl din sikkerhedsdesign med vores brugervenlige interface

Kompleksitet bør aldrig være en hindring for effektiv sikkerhed.

Lancering af Axelent Safety Design - En brugervenlig designoplevelse!

Gør dig klar til at dykke ned i en verden, hvor sikkerhed møder design

Gør dig klar til at udforske det uopdagede

Du planlægger ikke kun for i dag. Du arkitekterer for en sikrere fremtid.

A global brand – for 30 years and many years to come

The year is coming to an end and it is time to sum up 2020. This year I have been entrusted with...

Axelent Safety Design

Tag et kig på vores nye tegningsapplikation, Axelent Safety Design - den enkle måde at designe sikkerhed på

Opdag enkelheden med vores intuitive tegningsapplikation, perfekt til problemfrit at skabe sikkerhedslayout. Safety Design tilbyder et omfattende udvalg af produkter, lige fra maskinværn til fodgængerbarrierer, der dækker alle aspekter af sikkerhed i maskin- og lagermiljøer. Omfavne en sikrere arbejdsplads med Safety Design, hvor sikkerhed møder enkelhed.