Forenkl din sikkerhedsdesign med vores brugervenlige interface

Inden for design af sikkerhed og tryghed bør kompleksitet aldrig være en hindring for effektivitet. Axelent introducerer et banebrydende værktøj, der transformerer måden, sikkerhedsløsninger bliver konceptualiseret og implementeret på. Med en simpel og brugervenlig grænseflade er dette værktøj designet til at optimere din designproces, hvilket gør den mere problemfri og intuitiv end nogensinde før.

Styrk din designproces med vores intuitive guide

Udforsk sikkerhedsløsninger ubesværet med vores intuitive guide. Ved blot at vælge dine behov, vejleder vores værktøj dig til det perfekte match og sikrer, at din omgivelse beskyttes med de bedste tilgængelige muligheder. Forenkl din beslutningsproces og opdag optimale sikkerhedsløsninger skræddersyet til dine krav med lethed. Denne tilgang afdramatiserer ikke kun kompleksiteten i sikkerhedsdesign, men beriger også din evne til at skabe effektive og overensstemmende sikkerhedsløsninger. 

 

Effektiviseret projektstyring

Sig farvel til forlagte filer og uorganiserede projekter. Vores værktøj sikrer, at alle dine projekter er pænt gemt i din konto, hvilket giver dig øjeblikkelig adgang til dit arbejde når som helst og hvor som helst. Dette centraliserede lagersystem forbedrer din projektstyringseffektivitet, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – at designe topniveau sikkerhedsløsninger. 

 

 

Vores brugervenlige værktøj er mere end bare en designplatform; det er et bevis på Axelents forpligtelse til at gøre sikkerhedsdesign tilgængeligt, intuitivt og effektivt. Med effektiviseret projektstyring, intuitiv navigation og omfattende support, sætter vi en ny standard for sikkerhedsdesignsoftware. 

Intuitiv navigering och support

At navigere gennem vores værktøj er en leg, takket være de gennemtænkte designet menuer: 

    • Topmenu: Dyp ned i en problemfri designoplevelse med nem adgang til værktøjer og visningstilstande. Uanset om du tegner, beregner eller designer, er alt hvad du behøver lige ved hånden.

    • Hjælpsom vejledning: Står du over for en udfordring? Vores topmenu er udstyret med hjælpetekster, der tilbyder øjeblikkelig support og vejledning for at strømline din designproces..  

    • Venstremenu: Skift med lethed. Lær hvordan du skifter mellem forskellige artikler og kategorier. Berig din design med detaljerede produktinformationer og specifikationer.

    • Højremenu: Detalje ved din dørtrin. Fokusér på at vise egenskaberne for det valgte element. Fra døre til kontakter og paneler, find tilbehørsvalg og tilpas din design for at opfylde præcise krav.

 

Relaterede artikler

Find flere ressourcer og Nyheder

Gulvbarrieren - nu i Xpreience

Gulvbarrieren - designet til nem installation.      Gulvbarrieren har en enkel installations...

Vi løfter sløret for vores forbedrede løsning til lav højde

Axelent har udviklet en ny tilføjelse til vores unikke sortiment af kollisionsbeskyttelse, X-Prot...

Axelent Sikkerhedsdesign med 3D Visualisering

Axelent Sikkerhedsdesign tilbyder en dynamisk 3D-visningsfunktion, der giver dig mulighed for at...

Lancering af Axelent Safety Design - En brugervenlig designoplevelse!

Gør dig klar til at dykke ned i en verden, hvor sikkerhed møder design

Axelent Safety Design

Tag et kig på vores nye tegningsapplikation, Axelent Safety Design - den enkle måde at designe sikkerhed på

Opdag enkelheden med vores intuitive tegningsapplikation, perfekt til problemfrit at skabe sikkerhedslayout. Safety Design tilbyder et omfattende udvalg af produkter, lige fra maskinværn til fodgængerbarrierer, der dækker alle aspekter af sikkerhed i maskin- og lagermiljøer. Omfavne en sikrere arbejdsplads med Safety Design, hvor sikkerhed møder enkelhed.