En glat funktion til tilbudsanmodninger

 

Axelent's Safety Design-værktøj revolutionerer måden, du håndterer og kontrollerer dine sikkerhedsløsningsdesign på. Ved at tilbyde enestående overvågning med en enkel og klar liste over materiale (BOM), sikrer denne funktion, at hver eneste detalje i dit design er taget i betragtning, hvilket gør overgangen fra planlægning til tilbud glattere end nogensinde før.

 

Uovertruffen overblik og kontrol

Sikkerhedsdesign giver et uovertruffen overblik over dit projekt, hvilket muliggør en omhyggelig kontrol over hver eneste aspekt af din design. Materialelisten, som er tilgængelig under "Materialliste", detaljerer alle de elementer, der kræves for at realisere din design. Denne omfattende liste er pænt sorteret efter kategorier, hvilket giver et klart og organiseret overblik, der sikrer, at intet mangler. 

Fleksibel og omfattende

Med forståelse for designets dynamiske natur tilbyder Axelent Safety Design fleksibilitet til manuelt at tilføje emner til BOM-listen efter behov, hvilket sikrer, at din liste altid er komplet og opdateret. Desuden er monteringsinstruktionerne bekvemt knyttet til alle listede emner, hvilket strømliner samleprocessen og forbedrer forståelsen. 

Problemfri eksport- og tilbudsproces

For ekstra bekvemmelighed kan BOM-listen eksporteres som en Excel-fil, hvilket gør det nemt at dele og gennemgå den. Når din design er færdig, er det lige til at indhente et tilbud. Med et enkelt klik på "Tilbudsanmodning" sendes din anmodning direkte til Axelent Support, hvor vores team står klar til at hjælpe med dine tilbudsbehov og sikre en problemfri overgang fra design til udførelse.

 

 
Relaterede artikler

Find flere ressourcer og Nyheder

Designet til at være din digitale assistent

Forenkl dit arbejdsflow ved hjælp af intuitiv vejledning og realtidsalarmer.

Axelent Safety Design-værktøj med delingsfunktion

Del med teammedlemmer, interessenter og eksperter for at gennemgå og bidrage til projektet.

Vi løfter sløret for vores forbedrede løsning til lav højde

Axelent har udviklet en ny tilføjelse til vores unikke sortiment af kollisionsbeskyttelse, X-Prot...

Axelent Sikkerhedsdesign med 3D Visualisering

Axelent Sikkerhedsdesign tilbyder en dynamisk 3D-visningsfunktion, der giver dig mulighed for at...

Axelent Safety Design

Tag et kig på vores nye tegningsapplikation, Axelent Safety Design - den enkle måde at designe sikkerhed på

Opdag enkelheden med vores intuitive tegningsapplikation, perfekt til problemfrit at skabe sikkerhedslayout. Safety Design tilbyder et omfattende udvalg af produkter, lige fra maskinværn til fodgængerbarrierer, der dækker alle aspekter af sikkerhed i maskin- og lagermiljøer. Omfavne en sikrere arbejdsplads med Safety Design, hvor sikkerhed møder enkelhed.