Høj tilgængelighed møder enestående bekvemmelighed

I den moderne, hurtigt skiftende industrielle miljø er det af afgørende betydning at sikre det højeste niveau af sikkerhed samtidig med at den operationelle effektivitet opretholdes. Axelent introducerer Safety Design, et revolutionerende onlineværktøj, der omdefinerer paradigmet for sikkerhedsløsninger inden for industrien. Med Axelent Safety Design mødes høj tilgængelighed med enestående bekvemmelighed, hvilket gør sikkerhed nemmere og mere tilgængelig end nogensinde før.


Problemfri integration. Ingen installation påkrævet

Dagene med besværlige softwareinstallationer er forbi. Axelent Safety Design er en onlinebaseret platform, der befrier dig fra begrænsningerne ved traditionel software. Opret blot en konto og begiv dig ud på en rejse for at tilpasse dine sikkerhedsløsninger med lethed. Denne innovative tilgang sparer ikke kun tid, men reducerer også betydeligt kompleksiteten ved implementering af sikkerhedsforanstaltninger på din arbejdsplads. 

Tilpas dine sikkerhedsløsninger med præcision

Safety Design er ikke bare et værktøj; det er din personlige sikkerhedskonsulent. Med vores topmoderne beregnings-, tegnings- og designfunktionaliteter har tilpasning af dine sikkerhedsløsninger aldrig været mere intuitivt. Uanset om du designer beskyttelses- og opdelingssystemer til industrien, lagre eller byggeri, giver dette program dig fleksibiliteten til at skræddersy dine sikkerhedsforanstaltninger til dine præcise behov, hvilket sikrer overholdelse af lovgivningsmæssige krav og forbedrer sikkerheden i din arbejdsmiljø.

Global tilgængelighed - Arbejde fra hvor som helst

I globaliseringens tidsalder er tilgængelighed nøglen. Safety Design omfavner denne princip ved at tilbyde et værktøj, der fungerer overalt, hvor der er internetforbindelse. Uanset om du er på kontoret, på fabriksgulvet eller på en fjern byggeplads, sikrer Safety Designs globale tilgængelighed, at du kan arbejde med dine sikkerhedsdesign når som helst, hvor som helst. Denne verdensomspændende rækkevidde udvider ikke kun dine operationelle evner, men understreger også vores engagement i at gøre sikkerhed til en global standard. 

Optimeret til alle enheder giver dig en oplevelse af uovertruffen fleksibilitet

Med Axelent Safety Design er enhedskompatibilitet aldrig et problem. Optimeret til at fungere på alle enheder, garanterer vores værktøj, at du har adgang til dine sikkerhedsdesigns, uanset om du er på en stationær computer, bærbar computer eller tablet. Denne fleksibilitet giver dig mulighed for at foretage realtidsjusteringer af dine sikkerhedsløsninger, hvilket giver dig smidighed til at reagere på dynamiske arbejdsmiljøer og sikkerhedskrav. 



Sæt dig mere ind i Axelent Safety Designs høje tilgængelighed:



Relaterede artikler

Find flere ressourcer og Nyheder

Gulvbarrieren - designet til nem installation.      Gulvbarrieren har en enkel installations...

Vi løfter sløret for vores forbedrede løsning til lav højde

Axelent har udviklet en ny tilføjelse til vores unikke sortiment af kollisionsbeskyttelse, X-Prot...

Axelent Sikkerhedsdesign med 3D Visualisering

Axelent Sikkerhedsdesign tilbyder en dynamisk 3D-visningsfunktion, der giver dig mulighed for at...

Forenkl din sikkerhedsdesign med vores brugervenlige interface

Kompleksitet bør aldrig være en hindring for effektiv sikkerhed.

Axelent Safety Design

Tag et kig på vores nye tegningsapplikation, Axelent Safety Design - den enkle måde at designe sikkerhed på

Opdag enkelheden med vores intuitive tegningsapplikation, perfekt til problemfrit at skabe sikkerhedslayout. Safety Design tilbyder et omfattende udvalg af produkter, lige fra maskinværn til fodgængerbarrierer, der dækker alle aspekter af sikkerhed i maskin- og lagermiljøer. Omfavne en sikrere arbejdsplads med Safety Design, hvor sikkerhed møder enkelhed.