Hvornår skal du bruge fodgængerbarrieren?

 

X-Protect er en unik tilgang til sikkerhedsbarrierer. Uovertruffen modularitet, få systemkomponenter og indbygget dæmpning skaber et barrieresystem, der ændrer sig i takt med din arbejdsplads. X-Protect muliggør hurtig transformation, reparation eller udskiftning af eksisterende barrierer, og skræddersyede konfigurationer er ubegrænsede.

"Selve skinnerne er utroligt stærke, hvilket giver længere afstand mellem stolperne, hvilket er omkostningseffektivt både ved køb og selvfølgelig giver lavere installationsomkostninger."

Fordelene ved en fodgængerbarriere

En af vores vigtigste beskyttelser er sikkerhedsbarrieren til fodgængere, som hjælper med at adskille gaffeltrucks og potentielle farer på arbejdspladsen fra mennesker. Vores fodgængerværn har indbygget dæmpning i både skinnerne og kernen, hvilket gør det virkelig energifordelende og giver høj styrke. Sammen med vores unikke konstruktionsdesign kan vi love dig, at du ikke får flere ødelagte gulve.

Så nu ved du, hvordan kernen fungerer, og du skulle tro, at det var det. Nej, ikke for os. Vi stoppede ikke der. Innovationen bag det modulære design er det, der afslutter det hele. Med X-Protect kan du tilføje beskyttelse, hvor du har brug for det. Før eller efter - når som helst du har behov for det!

Tag fodgængerbarrieren. Hvis du først vælger kun at have to skinner. Du kan nemt tilføje en mere senere. Du bruger den samme pullert og skubber bare den tredje skinne på. Du kan også tilføje gaffeltruckbeskyttelse i udsatte områder. Du skal bare skubbe fodgængerværnet ud, tilføje skinnen til beskyttelse mod påkørsel, og så er det klaret. Hvor genialt og fleksibelt?

Selve skinnen er utrolig stærk, hvilket giver længere afstand mellem stolperne, hvilket er omkostningseffektivt både ved køb og selvfølgelig giver dig lavere installationsomkostninger.

USP (unique selling proposition)

  • Indbygget dæmpning i skinnerne
  • Pullerten har en energifordelende kerne
  • Venlig over for gulvet
  • Nem indskydningsinstallation
  • CC op til 3000 mm
  • Flere udskiftelige konfigurationer er tilgængelige
  • Genanvendelige materialer

Fremvisning af Axelents fodgængerbarriere sammen med Impact Barrier

I denne film får du et glimt af vores Pedestrian + Impact. Brug denne konfiguration til at beskytte gangbroer mod mellemstore køretøjer, hvor der er en øget risiko for påkørsler på lavt niveau.

Klik her for at få flere tekniske oplysninger om dette produkt, eller læs mere om X-Protect-systemet her.

Relaterede artikler

Find flere ressourcer og Kollisionsbeskyttelse

X-Protect kollisionsbeskyttelse er testet grundigt for at sikre ydeevnen

På Axelents topmoderne testanlæg har X-Protect gennemgået omfattende tests for at sikre dets påli...

Axelent X-Protect - en bæredygtig stødbeskyttelse

Axelent arbejder konstant og aktivt på at bidrage til de globale bæredygtighedsmål. Vores fokus p...

Fordele ved Axelents X-protect kollisionsbeskyttelsessystem

X-Protect er Axelents serie af modulopbygget stødbeskyttelse og er den seneste tilføjelse til ser...

Hvor, hvorfor og hvordan man bruger autostyre- og fodgængerbarrierer

Sikkerheden af intern trafik bør være af stor bekymring for enhver virksomhed 

Axelent Safety Design

Tag et kig på vores nye tegningsapplikation, Axelent Safety Design - den enkle måde at designe sikkerhed på

Opdag enkelheden med vores intuitive tegningsapplikation, perfekt til problemfrit at skabe sikkerhedslayout. Safety Design tilbyder et omfattende udvalg af produkter, lige fra maskinværn til fodgængerbarrierer, der dækker alle aspekter af sikkerhed i maskin- og lagermiljøer. Omfavne en sikrere arbejdsplads med Safety Design, hvor sikkerhed møder enkelhed.