Axelent er din komplette sikkerhedsleverandør

Axelent er en komplet leverandør af sikkerhedsløsninger til produktions-, lager- og ejendomsmiljøer. I løbet af tre årtier er Axelent vokset til at blive en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhedsløsninger. Det, der startede som et team på seks personer i den lille by Hillerstorp i Sverige, er nu vokset til et team på 350 personer med salg over hele verden. Axelent-ånden, der er kendetegnet ved engagement, forretningssans, høje etiske standarder og empati, gennemsyrer alle vores lokale kontorer.


AXELENTS TILBUD

Vi tilbyder mere end bare produkter til at forbedre sikkerheden, vi leverer komplette løsninger på alle de sikkerhedsproblemer, du måtte have. Alle vores produkter kan kombineres og tilpasses, så de passer til dine specifikke behov.

Maskinafskærmning

X-Guard er et fleksibelt maskinafskærmningssystem med smarte komponenter, der altid overholder gældende direktiver og standarder. Modularitet og gennemtænkt design har gjort X-Guard til den bedst sælgende maskinafskærmning på markedet. Takket være vores smarte klikbeslag er det ekstremt hurtigt og nemt at installere, afmontere, flytte eller udvide Axelents maskinafskærmninger efter behov. Med sit brede udvalg af standardkomponenter og tilbehør dækker X-Guard med garanti alle dine behov for maskinafskærmning. Fleksibel og enkel håndtering med hurtig levering og montering sikrer, at det altid er en omkostningseffektiv løsning at vælge Axelents maskinafskærmninger.

Kollisionsbeskyttelse

X-Protect er den seneste tilføjelse til Axelents portefølje af sikkerhedsprodukter til arbejdspladsen og tilbyder en række modulære kollisionsbeskyttelsessystemer. I modsætning til mange stødbeskyttere på markedet, som ofte er vanskelige at samle, er Axelents X-Protect designet til nem installation. Og mens andre kollisionsbeskyttelsessystemer mangler fleksibilitet og er vanskelige at udvide eller integrere med eksisterende systemer, skiller X-Protect sig ud med sin ægte modularitet og tilpasningsevne, der giver mulighed for problemfri udvidelse og tilpasning for at opfylde skiftende sikkerhedsbehov.

Industri- og lagermiljøer

Axelent er et af markedets førende mærker inden for netpaneler til industri- og lagermiljøer. Vores produkter og systemer sikrer fleksible og hurtigt tilpassede løsninger i alle faser, fra tegningsforberedelse til endelig produktmontering. Vores systemer kombinerer forskellige panelsystemer, der kan arrangeres på forskellige måder, så de passer til dine behov inden for logistik og materialehåndtering. Det er en sikker, omkostningseffektiv og bæredygtig løsning, der sikrer, at processen, det logistiske flow og vigtigst af alt mennesker beskyttes.

Faldbeskyttelse

Der er en hurtig og nem måde at forbedre sikkerheden på mezzaningulve, platforme og gangbroer og at eliminere risikoen for at falde ned fra højden på din arbejdsplads. Med X-Rail-systemet får du en stærk, nem at installere og helt modulær løsning, der opfylder dine behov og forbedrer sikkerheden på arbejdspladsen.

Relaterede artikler

Find flere ressourcer og Om Axelent

At skabe et 100 % genanvendeligt product

Vores vision er at påvirke miljøet så lidt som muligt 

SAVE THE DATE - – Axelent Sikkerhedswebinar den 16/5 kl. 11.00

I dette webinar vil vi besvare spørgsmålet – Hvilket præstationsniveau har mine dørsikkerhedsskif...

Vi løfter sløret for vores forbedrede løsning til lav højde

Axelent har udviklet en ny tilføjelse til vores unikke sortiment af kollisionsbeskyttelse, X-Prot...

Axelent Sikkerhedsdesign med 3D Visualisering

Axelent Sikkerhedsdesign tilbyder en dynamisk 3D-visningsfunktion, der giver dig mulighed for at...

Axelent Safety Design

Tag et kig på vores nye tegningsapplikation, Axelent Safety Design - den enkle måde at designe sikkerhed på

Opdag enkelheden med vores intuitive tegningsapplikation, perfekt til problemfrit at skabe sikkerhedslayout. Safety Design tilbyder et omfattende udvalg af produkter, lige fra maskinværn til fodgængerbarrierer, der dækker alle aspekter af sikkerhed i maskin- og lagermiljøer. Omfavne en sikrere arbejdsplads med Safety Design, hvor sikkerhed møder enkelhed.